Formex…

För någon helg sedan drog jag och Johanna ner till Sthlm för Formexmässan som arrangerades på Stockholmsmässan ute i Älvsjö…

Jag skulle bland annat kolla efter kartonger/boxar till ett litet projekt jag har och sen blev det självklart även lite jakt på inspiration till huset och vad som är på G.

Blev dock lite besviken då jag tyckte det var mycket som man redan sett i affärerna ett bra tag och som (i alla fall) jag hade hoppats på skulle försvinna. Men volanger, blommor och romantik verkar stanna kvar i våra inredningsbutiker ett tag till tyvärr. Det tidigare helvita svänger lite mot gammelrosa, gulligt värre…

Man kan kanske sammanfattad det som Carro gjorde: ”Du och din kompis måste ju uppfattats som två gothare där…”

Men trots lite diss så var det absolut inte bara negativt. Vi hade en supertrevlig dag och fick en hel del idéer med oss hem och jag hittade och beställde även 100 boxar som faktiskt var orsaken till att jag var där.

Dessa lampor är jag lite kär i….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *