«

»

Granit och en krasch

Idag med lite tur åker våra grantitskivor som vi ska ha i köket på kapning. Vi kommer ju att ha svart granit i halva köket och ek i resten. Men har haft en del problem att få granitskivorna kapade i rätt längd.

Har tyvärr ingen bild på dem men tror det kommer bli riktigt snyggt.

Sen fick vi en trevlig överraskning när vi öppnade kommoden som Christoffer och Ulrika köpte i måndags. Krasch och brak! Christoffer hörde något när personalen på utlämningen körde fram den men han trodde det var någon lös del som låg i paketet. Sen ligger det ju rätt så tajt ihop så den delade sig nog inte riktigt för ens vi öppnade det…

20120208-224928.jpg
Så nu är det bara att vänta på att de ska skicka ett nytt. Förhoppningsvis kommer det nästa vecka…

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1004

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>