«

»

Slipa eller flytspackla

I torsdags när killarna från Golvab skulle lägga in vinylmattan i köket så konstaterade de att plattan inte var tillräckligt bra lagd för att det skulle bli snyggt.

Det är inte helt slätt och riktiga nivåskillnader på vissa ställen. Det måste flytspacklas eller slipas. Christoffer ringde grundkillarna så var där och kollade på torsdagseftermiddagen och skulle komma tillbaka vid ett tiden på fredagen. Men de dök inte upp. Har lovat att komma på måndag och det hoppas jag verkligen att de gör nu…

20120226-092430.jpg

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1098

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>