Frånvaro men framsteg


Förutom att vi bollar fram och tillbaka om hur vi ska ha planlösningen så har det inte varit så mycket att skriva om, fram tills nu…

Det känns som att det är nu saker verkligen kan börja hända. I veckan blev förhandsbeskedet klart, vi får bygga på marken och det är OK att ansluta kommunalt avlopp. Så nu måste vi verkligen bestämma oss hur vi verkligen ska ha huset för på tisdag ska vi träffa vår arkitekt så att han kan rita huset och färdigställa bygglovshandlingarna så att vi ska ansöka om bygglov så fort som möjligt. Vi beräknar att det kommer ta ca 2 månader att få beslut på det.

Sen är det bara att vänta på våren. Vi får redan nu påbörja bereda marken, men eftersom det är snö, tjäle och drygt 2 månader innan vi får börja bygga så kan vi lugna oss några veckor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *