Klinkers i hallen

Igår eftermiddag dök frågan upp – vilket klinkers ska vi ha i hallen?

Vi har inte tagit det via Kakelproffsen pga att vi var osäkra på om vi skulle ha klinkers eller inte, jag var sugen på att bara ha parkett. Men eftersom skor ofta blöta och parketten kan bli jäkligt ful då så fick det bli lite plattor i alla fall. Därför väcktes frågan igår kl 16.30, vilken klinkers, vilka kan ha de plattor vi vill ha hemma i butiken?

Så vi skyndade in mot stan och chansade att åka in på Kakelgruvan. Snackade en del i bilen om att det ska vara svart, rätt grovt/ha struktur och självklart i bra kvalitet. Vi kom bara innanför dörren så stod en pall med två paket med svart granitklinkers. Precis vad vi skulle ha!

Så 2 minuter senare var vi ute på parkeringen igen med klinkers. Vad livet är lätt ibland!

Så idag håller Istvan på att lägga klinkers i hallen. Christoffer är med som hantlangare så gott det går med sin axel. Jag sitter i trappen och snorar med vinterjacka och mössa trots att värmen är på i huset.

20120302-111133.jpg

20120302-111251.jpg

20120302-111309.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *