Massor att hinna i helgen

Igår blev Richard, en av våra snickare och min kusins son, klar med foder och infästningar runt ytterdörren, garderoberna är på plats och takpanelen är uppe igen efter den lilla vattenläckan. Vi har mätt så det inte är någon fukt kvar, så nu är hallen klar för omtapetseringen.

20120310-073307.jpg

I eftermiddag ska vi försöka tapetsera vidare i gästrummet så det blir klart och sen måste jag måla golvsocklar.

Kom ju snö i torsdags men den har lyckligtvis smält undan helt nu och enligt SMHI ska det bli rätt så varmt nu i helgen, runt 6-7grader. Så nu syns vår leråker till gräsmatta och man blir nästan lite sugen att kasta ut gräsfrö. Fast vi borde släta till och låta det bli lite varmt i marken innan det är dags för frön…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *