Nu händer det grejer!

Var upp till huset en snabbis imorse och både snickarna, VVS-killen och grävis var där, så idag kommer det häda grejer i huset! Lite senare idag kommer äen vår elektriker som skall göra klart alla uttag med mera. Så nu är huset fullt av hantverkare.

Nu snart kan äntligen bergvärmeslingan och pumpen kopplas ihop så vi slipper köra allt på elpatronerna. 

Snickarna hoppades att de skulle hinna klart idag. De ska göra klart vid ytter- och altandörren och vid dessas fönster med foder och insalningar, kapa ut bänkskivorna och montera spisarna samt göra klart med golvlister kring garderober och köksskåpen. Men hinner de inte idag så fortsätter de imorgon. Så just nu vågar jag hoppas på inflyttning till helgen :)

  

Lite svårt att plåta i motljus och få en bra bild på micron och ugnen, men ni får en hint om hur de ser ut i alla fall (micron överst och ugnen nedanför). Sen i skåpet ovanför micron kommer en vinkyl som vi fått i inflyttningspresent av Ulrika, Gunilla och Kurtan installeras.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *