Inflyttningsfest i 12h

I lördags hade vi bjudit in till Öppet hus/inflyttningsfest och drygt 70 personer kom och gick under dagen, kvällen och natten. Superskoj och tusen tack till alla er som kom och för alla fina presenter!

Ulrika hjälpte till med förberedelserna och stod under hela torsdagen och bakade pajer med smör och sirapsstekta äpplen i och jag tog sen över köket under fredagen och gjorde smörgåstårtor i mängder!


Äppelpajer i folieformar högst upp och smörgåstårtor i resten av kylen. Fixade iordning den med fyllning och klet ovanpå under fredagen och la garneringen på lördag förmiddag istället.  Fyllning 1: kallröktlax och pepparrot
Fyllning 2: rökt skinka, grön äpple och lite dijonsenap 


Så skönt med ett stort kök och massa yta på bänkarna :)


In i det sista höll vi på och fixade. Saknades bland annat några golvlister som Christoffer fick kapa till och sen hängde han upp den nyinköpt klockan i köket.Istvan hade fixat till två superfina skärbrädor av en spillbit från våra ekbänkskivor som vi nu fick i inflyttningspresent.

 

Totalt blev det en över tolv timmar lång och superrolig inflyttningsfest. Som ni nog förstår var var vi rätt sega igår och ”det enda nyttiga” vi åstadkom var att städa hela huset, sen blev det mest soffmys.

Nu återstår det bara för oss att fatta att detta verkligen är vårt hus och att vi ska bo här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *