«

»

Mysmiddag

Igår kväll efter jobbet blev det ett glas fylligt rött vin och matlagning.

20120512-093518.jpg
Färsk sparris med egengjord och limetouchad hollandaisesås. Helt ljuvligt nu när våren kommer och alla grönsaker börjar bli fräschare, har mognat närmare Sverige och snart är det svenska råvaror som kan handlas :)

Till varmrätt blev det klassiska grillspett på rostasfilé, paprika, rödlök och bacon som serverades med ugnsrostade rotsaker.

Jag och Ulrika brukar dela på matansvaret. En tar för- och efterrätt och den andra varmrätt, eller varannan gång. Härom veckan gjorde Ulle en helt underbar plankstek. En rejäl bit ekologisk oxfilé tournedos, riktigt mos, färska haricoverts lindade med bacon och bea. Såååå gott!!!

20120512-094210.jpg

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1370

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>