«

»

Dags för föl

Mamma och pappas fölston är på g att föla så efter middagen smög vi med ut i stallet och tittade till tanterna. Tre riktigt tjocka damer som har varsin dyrgrip i magen. Mamma sov till och med i stallet igår natt, alltså natten mellan torsdag och fredag, så igår kväll behövde hon verkligen vila för att orka att vaka denna natt.

Normalt har mamma videoövervakning på den som ska föla så hon slipper springa ut, men eftersom det är främst två som är högaktuella och kameran bara täcker en av fölboxarna så får man gå ut och kolla till de ungefär 1gång/timme.

Så snart kanske ni får se en bebis på bild :) Man blir alltid lika fashinerad av att de är så små men ändå så stora…

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1373

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>