«

»

Byggsamråd

Bygglovet är klart och idag hade vi byggsamråd med Åsa Larsson från Stadsbyggnadskontoret på Borlänge Kommunen, Fiskarhedenvillan och vår kvalitetsansvariga.

Det beslutades bland annat att vi ska höja huset ca 40cm från befintlig markhöjd för att säkerställa att det lutar från huset. Trodde det skulle vara ett rätt strikt möte och hade förberett mig på att de skulle ha vissa synpunkter och att vi skulle få ändra/korrigera vissa saker. Men tvärs om, badrummen var ok enligt de handikappregler som finns osv.

 

 

 

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=139

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>