Ritar, ändrar och funderar

Det blev ju rätt bråttom med att få klart ritningarna efter att vi fått OK på förhandbeskedet så vi anlitade en egen kille (Jimmy Kortialli) för att upprätta vår bygglovsansökan. Det kommer dock bli vissa korrigeringar från dessa ritningar eftersom vi ej ännu bestämt exakt vilken husleverantör det blir. Lutar åt Fiskarheden men vill kolla med minst tvp andra leverantörer så man vet lite mer om prisläget.
Bottenvåning
Övervåning
Sovrummet till vänster är tänkt som vårt master bedroom och är ca 18kvm.
En rolig detalj i detta är att vi lämnade in alla papper för bygglov och bygganmälan på min morfars 100-års dag, lite skoj med tanke på att det är hans ”livsprojekt”/gård som vi bygger huset på. Tyvärr fick jag dock aldrig träffa honom då han dog många år innan jag föddes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *