Små steg framåt

Tog mig i kragen idag och insåg att jag måste fixa lite gardiner här och där i huset.

Steg ett fick bli tv-rummet. Har velat fram och tillbaka hur jag vill ha det då sofforna står framför fönstren. Ska man ha korta eller långa.

20120624-220402.jpg
Bild tagen för någon vecka sen

Nu fick det bli långa, hittade snygga och självklart svarta på min och Ulrikas lilla roadtrip idag. Så nu under kvällen har Stoffe skrivat gardinstänger.

20120624-220511.jpg
Blir ju lite mindre naket med lite textilier. Men massor av motljus som kanske inte blev någon superbild med Iphonekameran…

Nu är det bara köksgardinerna som ska upp någon dag framöver. Är ju Peace & Love-festivalen nu veckan 26 och sen vecka 27 är jag på Gotland för Almedalsveckan så lär ju inte bli mycket gjort här hemma under de veckorna.

Lyckades ju dessutom trilla av hästen i onsdagskväll så är lite blåslagen och halt kan man säga… Linkar därför fram i mitt eget tempo nu, så idag körde min gudfar Heikki från Norge Zorro och kände på honom lite…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *