Ritningar från Fiskarhedenvillan

Nu har vi ändrar och grejat från och tillbaka, men nu är det  bestämt och beställt! Känns äntligen som att det börjar hända saker och nu ligger vi snart i produktionskön. Som det verkar nu kommer huset eller materialet till huset levereras runt vecka 36.

 

Den övre bilden är på huvudingången som kommer att bli på baksidan. Vi hade många funderingar från början då jag vill ha öppet ändå upp i knock vi de fönstren som ni ser på bild 2. Det mest naturliga är ju självklart att ha entrén på framsidan men samtidigt så vill jag inte ha entrén i husets kanske finaste och pampigaste rum.  Så entrén och gårdsplanen blir på baksidan och på framsidan, innanför de stora fönstren blir matsalen.

 

 

Bottenvåning

Kontoret på nedre plan blir förmodligen någon form av bibliotek eller mysrum, och kontoret blir istället till höger på övervåningen kombinerat med gästrum.

Övervåning

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *