«

»

Impulsköpa trädgårdsmöbel – check!

Skulle bara iväg och handla mat idag efter lunch men ringde Christoffer 45 min senare och sa: Hej! Nu har jag köpt trädgårdsmöbler. När kan vi hämta de?

Tänkte att jag bara skulle kika runt på lite affäter vad som fanns. Men hittade ett bord och stolar som jag gillade och fick ett bra pris av säljaren så då var det ju ingen idé att leta vidare. Impulsköp check!

Imorgon ska vi åka och hämta hem de. Tog tyvärr ingen bild på de i butiken så får plåta de imorgon när de kommit på plats. Tror det kan bli riktigt bra. Nu vill hag bara ha en riktigt snygg gasolgrill också.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1542

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>