Laddar energi

Vi sitter tysta på verandan, Christoffer och jag. I varsin solstol. Tysta för inget behöver sägas, allt känns vansinnigt perfekt ändå. Eller så har han somnat och jag sitter tyst och filosoferar, det kvittar…

20120727-100440.jpg

Solen skiner, frukostbrickans innehåll är uppätet, bara lite kaffe kvar. Texas leker och roar sig själv. Det bästa, enligt han är när en fjärill flyger förbi och man kan jaga den.

20120727-100629.jpg
Fjärillsjakten tog nu plötsligt slut, trött valp, dags att sova och med en duns så ligger han under bordet och snusar…

Hästarna i hagen bredvid betar. Men inte Zorro, han vill redan in. Min rastlösa häst som efter ttre timmar i hagen ställer sig vid grinden och efter fyra timmar ute börjar gå av och an tills jag tar in honom. Alla tycker att han borde vara ute, borde vilja vara ute. Men han håller inte med…

Jag som inte gillar sommaren nå speciellt, trodde jag i alla fall. Uppskattar i alla fall denna sommarmorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *