«

»

Auktion idag

Snart dag att kliva upp, käka frulle, fixa hästen och sen åka på auktion i budhuset.

Är bland annat sugen på ett hörnskåp, skulle behöva det till vinglas och lite annat ”icke-vardags-grejer”… Får hoppas att det inte går för dyrt bara.

Sen har jag fått en idé till ett litet projekt så jag måste leta på en schysst fönsterlampa som jag kan bygga/designa om lite. Men mer om det en annan gång!

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1601

3 kommentarer

 1. Cornelia säger:

  Hej! Jag googlade på ”MIO relax kontinental” och hittade hit. Är lite osäker på om jag ska köpa den eller inte, tveksam på att ena sidan är mjuk och andra fastare. Hur trivs ni med sängen? Rekommenderar ni den?

  1. tranu säger:

   Hej!

   Bra med google ibland ;)

   Vi har haft sängen nu i nästan ett halvår och är jätte nöjda med den. Man känner skillnad på hårda och mellan sidan på madrasserna men inte så att den ena är hård och den andra är mjuk.
   Vi kollade runt högt och lågt, provade sängar här och där och besökte bland annat en Sova-butik där personalen är utbildade i hur en säng skall vara beroende på vikt, längd och ”sovstil”. Vi tyckte denna var väldigt prisvärd och motsvarade de önskemål vi hade. Men sen kan man självklart inte jämföra med en Carpe Diem som kostar 7ggr så mycket.

   1. Cornelia säger:

    Verkligen ;)

    Skönt att höra, beställde den precis :)
    Ha det bra!

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>