«

»

Första frosten

Känns lite tidigt med frost redan i augusti. Men inget att göra åt.

Gjorde lite fint i krukan vi har vid trappen i söndags. Dags att riva upp sommarblommorna från de övriga krukorna också, de lär om inte annat ha dött i nattens kyla.

20120828-104655.jpg

Ska göra ett ryck och fixa till rabatten vid entrén också. Sitter bara två klena pioner där nu. Måste fixa till med lite kantsten mot gräset och kanske sätta lite tulipanlökar så det blir nå blommor till våren. Annars kan man nog knappt kalla det för rabatt :)

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1614

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>