«

»

För ett år sen så…

Var det gipsning och full fart i huset… Känns så overkligt att det där tomma skalet som var fullt i byggdamm, spillbitar av trä och annat skräp är samma hus som vi faktiskt bor i nu. Eller overkligt kanske är fel ord. Men det känns som igår man skyndade hem från jobbet, hoppade ut kontorskläderna, på med skrotkläder och fixade i och utanför huset tills man märkte att magen skrek efter mat och ögonen föll ihop av sig själva. Ändå så har vi faktiskt bott där i åtta månader nu.

Men shit va roligt det var att bygga hus!

För ett år sen bloggade jag om: http://tranu.se/?p=493

 


Då såg det ut så här med en gigantisk hög av panel till innertaket och gips till väggarna. Nu kanske det stundtals kan kännas lika rörigt men det är i alla fall lite mindre damm…

 

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1704

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>