Förvaring, det ständiga problemet…

Måste ta tag i förvaringslösningar både högt och lågt i huset. Projekt nummer 1 är dock badrummen och förvaringen därinne.

Vi har ju en rätt rejäl badrumskommod uppe i stora badrummet, men trots detta är den full. Visserligen förmodligen full av massa skrot som inte behöver vara just där och självklart är allt i en enda oreda. Med andra ord, desto ännu större anledning att ta tag i det. Behöver få ordning på hudkrämer, hårfix, smink, parfymer och allt annat som huserar i lådorna…


Man kan ju tycka att två personers badrumsgrejer borde få plats i denna. Men nja, så är det i alla fall inte nu. Och självklart så beror det på mig och inte Christoffer, det kan jag faktiskt erkänna. I varje låda är det två fack, det vill säga åtta fack totalt och han har ett (halvt), resten har jag ockuperat…

Så med andra ord är det inte speciellt vanligt att det inte är fullt med smink, smycken, glasögon, hårnålar med mera ovanpå eftersom lådorna är fulla…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *