«

»

Husleverans

I morse kom så äntligen husleveransen, nästan ett år efter att vi bestämde att vi skulle bygga. En ganska cool och underlig känsla att vårt framtida liv kommer som buntad ”plockepinn” i en lastbil.

Vi skulle egentligen haft ett annat gäng med snickare men en av dem blev skadad så då böt vi för att undvika att de skulle ha brist på folk. Visade sig sen att jag dessutom är släkt med en av byggkillarna på den nya firman och det känns tryggt att känna någon i gänget och veta att han är noggrann och duktig. Resten av byggkillarna var nya bekantskaper men de verkade vara ett toppencrew!

Tyvärr är bilderna lite suddiga eftersom att det inte riktigt ljusnat i morse när leveransen kom och bilderna är endast tagna med iphonen...

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=181

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>