«

»

Återuppväckt begär…

För något år sen var jag väldigt kär i Philippe Starck Flos Gun lamp. 18 karats guld finish och så Elin.

Skärmavbild 2013-01-10 kl. 13.50.22

 

Skulle passa mig perfekt att ha en Beretta M9 på nattduksbordet och en M16 som golvlampa i sovrummet.

Finns även en ganska tänkvärd symbolik i serien där vapen och guld inte helt oväntat ska dra tankarna till sambandet mellan pengar och krig. Sen ska serien även representera olika delar av världen. Den största, Lounge Gun – M16 är USA, den mellersta Table Gun – Kalashikov är självklart Ryssland och den minsta Berettan ska symbolisera Europa. Skärmarna är den mattsvarta på utsidan och blankt guld med kors på insidan.

Finns även i krom/silver men blir inte samma känsla i de tycker jag, fast visst skulle golvlampan passa helt okej i mitt dressing room…

Hur som helst en återuppväckt kärlek och en STORT måste-bara-ha-craving är oförneklig.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=1810

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>