«

»

Plockis och fredagsmys

Ofta när det ör dags för helg och lite mys så blir det antingen långkok och någon rätt ambitiös rätt. Eller så blir det plockmat med nästan noll minuter av tillagning. Skönt ibland att äta gott och plocka men inte behöva stå vid spisen och fixa i timmar.

20130512-155535.jpg
Innehållet varierar men denna gång blev det serrano, italiensk salami, salami med färnkål, nån rökt korv, vitlöksdipp, melon, baguett, nachos, parmesan med mera.

Ibland blir det mer ”äkta tapas” med mojo rojo och annar gott med nu var vi lite extra lata.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=2175

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>