Bland det roligaste jag gjort

Ni vet när man är lite nyfiken att prova något nytt men sen känner man sig sådär halvgammal för att börja med en ny sport.

Ungefär som att börja med judo när man är närmare trettio. Hur skoj vore det att stå där med 15 10-åringar som är hur bra som helst?!

För ett tag sen bestämde jag dock mig för att skita i de där funderingarna och faktiskt bara ta och prova på. Inte judo dock, utan bågskytte.

Provade det någon gång för tio år sen och vet att jag tyckte det var superskoj då. Men sen blev det inget mer, för ens nu!

Goghlade rätt på den lokala klubben här i Borlänge, BK Dalpilen och gick på deras nybörjarträning. Var minst lika roligt som jag mindes. Så nu är jag medlem i klubben och tänker absolut fortsätta.

Fäst pilen, andas in, spänn bågen, andas ut, stika och släpp. Helt fantastisk känsla, det rensar tankarna och nästan som att man mediterar. Tänker man på något annat så går det åt pipsvängen.

Måste ge en eloge till klubben dessutom. Tre gratis Prova på-gånger sen om man villfortsätta så kostar det 600:-/år för medlemskap och träningsavgift i inomhushallen, man får dessutom låna utrustning tills man skaffat egen.

20130512-175209.jpg
Måste ju skryta lite också. Min bästa serie såhär långt. Skjutet på 12m och är faktiskt skitstolt! Sen när det är tävling är det längre avstånd. Men tolv meter räcker bra för mig i nuläget.

Är redan sugen att skaffa egen utrustning och lite längre fram kanske börja tävla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *