«

»

STCC

Idag var vi ner till Mantorp och finalen av STCC, riktigt skoj att se faktiskt. Fast både jag och Christoffer var rätt eniga om att STCC var tråkigaste klassen och att Camaro-cup var riktigt skoj, tvärs om mot vad vi trott från början.

Bilarna i både STCC och Porsche-cup verkar vara för jämna och det händer för lite i racen, de byter knappt plats till skillnad från Camaro där chassit är mycket nästan dubbelt så många bilar och mycket mer omkörningar etc.

,

Lite väl mycket action för denna stackars bil dock…

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=246

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>