Vecka 2: takstolar på

Idag lyftes takstolarna på och byggkillarna har kommit en bra bit med taket. Baksidan är klar med råspont, papp och läkt. Så planen är att huset skall bli tätt med panel, fönster och tak under denna vecka.

Lite oklart dock vilken dag fönstren kommer, står bara leverans ”vecka 39, dag 1-5″ (alltså måndag-fredag). Hoppas dock att de kommer nu på onsdag eller torsdag så att de hinner montera dem till helgen. Sen blir det målning till tusen, om vädret tillåter.

Framsida

Gavel - öst

 

Gavel - öst

Baksida

 

 

Blev även över två timmar med traktorn idag för att släta ut jordhögarna som ligger parallellt med vägen.  Har nu kommit ca halvvägs så med lite tur blir det nog klart i morgon eller på onsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *