«

»

Färg på huset

Vi har ju valt röda betongpannor från Monier, dessa är något rödare än de i terracotta (vanlig tegelfärg). Till det har vi även valt att ha plåtdetaljerna i rött, så som stuprör med mera.

Åkte förbi ett hus i helgen, visserligen är det alldeless för mycket pepparkakshus över det och vi ska absolut inte ha så mycket krussiduller! Men färgerna stämmer rätt okej. Vi kommer alltså ha vita fönster och dörrar, en varm ljusgrå på panelen och röda detaljer.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=291

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>