«

»

Fönstren börjar komma på plats

Igår kom isoleringen och idag börjar fönstren komma på plats. Nu inväntar vi bara lite tegel också…

 

 

Var och köpte lite olika burkar med färgprover tidigare i veckan och trodde främst att det var den ljusa som var rätt och sen lite tveksam på de två röda… Men efter provmålningen så är jag säker på den röda och insett att vi nog behöver bryta den ljus lite mer så att den blir mörkare…

Det kommer blir den röda som är nederst på de två provbitarna och den nedre ljusa trodde jag skulle blir bra, men blir för mycket kontrast när man ser det i dagsljus.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=308

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>