Nu har vi beställt vitvaror!

Nu har vi äntligen bestämt oss för vitvaror och beställt dessa! Det blev varken från IKEA eller Fiskarheden utan beställde allt från Bergnils i Falun.

Spis blev en svart fyra plattors induktionshäll, och sen funderar vi även på att lägga till en tvåa gashäll från Husqvarna, men det beslutet avvaktar vi lite med tills vi ser priset för övriga tillval på kök och hus.

Var i alla fall till Bergnils i måndags för att kolla på/prata kamin och blev genast dunderkär i en kyl och frys som de hade inne från Asko, så idag drog jag med Christoffer dit och sen vart det klart!

Vi hade ju tänkt rostfritt men nej så blev det inte. Dessa var inte blanksvarta utan mer halvblanka/halvmatta och med ett rejält rostfritt handtag. De är stora och påminner lite om restaurangkyl och frys, men framförallt rymmer de mycket!  Love!

(Asko tillverkar normalt Cylindas alla vitvaror men vill nu slå sig in med sitt eget namn.)

 

Hittade bara en interiörbild med den rostfria varianten, men våra är alltså svarta med rostfritt handtag. Blir nog toppen till våra svarta ekluckor!

Sen hade Bergnils även en diskmaskin från Asko inne som var svanenmärkt och en av de få marknaden som rymmer 17 kuvert och har tre våningar i sig. Dyr men lika snygg som kyl och frys samt riktigt praktiskt när den rymde så mycket. Så det fick bli även en sån i svart… :)

 

 

Sen ugn och micro från Samsung…

 

 

 

Och en Thermex Optica 662 som köksfläkt som är 90cm brev, med bra utsug och snygga spotlights under.

 

2 kommentarer till

    • Hej!

      Vi har ju inte flyttat in i huset än och kan därför tyvärr inte ge någon reflektion på varorna. Men vi har köpt allt av en bekant som har vitvarubutik och han har valt ut våra vitvaror och rekommenderat dem, kvalitet vs pris… Om ni bor i Dalarna så kolla gärna med Niklas på Bergnils i Falun så kan han nog berätta mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *