«

»

Några dagar i Paris…

Hoppade över att fira nyår i Paris i år (eller 2010 då) eftersom det dels händer så mycket skoj här hemma men framförallt pga att ALLA affärer är stängda…

I samhället Brie Comte Robert som mamma bor i under vintrarna har det dessutom öppnat en supermysig loppis/antikaffär. JAg hittade bland annat väldigt fina champagneglas och gamla veckotidningar från 30-taler där som jag köpte. Tur var bara att pappa åkte bil tur och retur Paris så att han kunde ta hem mina 22st glas :)

Ett annat litet guldkorn i Brie är kyrkan. Även om jag kanske inte räknar mig som vidare religiös så gillar jag lugnet och mystiken som finns i gamla kyrkor.

Kameran på min iphone gör inte kyrkan rättvisa, men ni får en hint i alla fall.

Har mängder med bilder från olika inredningsaffärer m.m, men de får jag ladda upp någon annan gång när jag har mer tid.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=40

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>