Några dagar i Paris…

Hoppade över att fira nyår i Paris i år (eller 2010 då) eftersom det dels händer så mycket skoj här hemma men framförallt pga att ALLA affärer är stängda…

I samhället Brie Comte Robert som mamma bor i under vintrarna har det dessutom öppnat en supermysig loppis/antikaffär. JAg hittade bland annat väldigt fina champagneglas och gamla veckotidningar från 30-taler där som jag köpte. Tur var bara att pappa åkte bil tur och retur Paris så att han kunde ta hem mina 22st glas :)

Ett annat litet guldkorn i Brie är kyrkan. Även om jag kanske inte räknar mig som vidare religiös så gillar jag lugnet och mystiken som finns i gamla kyrkor.

Kameran på min iphone gör inte kyrkan rättvisa, men ni får en hint i alla fall.

Har mängder med bilder från olika inredningsaffärer m.m, men de får jag ladda upp någon annan gång när jag har mer tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *