Bildbomb!

Systemkameran fick följa med upp till huset idag, delvis för bloggen men främst för att vi i framtiden skall veta vart 98% av alla ledningar går. Så här kommer en liten del av alla bilder som togs idag.

Vårt blivande kök

 

Badrummet på nedervåningen

 

Tvättstugan och grovkök, dörren rakt fram leder in till köket

 

Vy från köket mot TV-rummet, här i taket blir det spotlights

 

Vårt sovrum på övervåningen, in till höger ligger vår klädkammare med nedkast till tvättstugan

 

Blivande badrummet på övervåningen, bilden är tagen inifrån bastun

 

Och så allén upp till huset 

 

På utsidan har inte så mycket förändrats pga att snickarna har gjort åtagende ett och tre. Åtagande två (utvändig panel etc) kommer att påbörjas vecka 46. Vi  tillsammans med snickarna bestämde så eftersom vi då fick huset tätt och innerväggarna uppreglade så att elektriker och rörkrökare kan påbörja sin jobb medan snickarna gör klart utsidan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *