Badkar, badkar eller badkar?

 

Frågan är bara vilket badkar?! Ska visseligen vara tacksam att det finns flera modeller har lite snyggare design än de för 10 år sen. Men det gör ju inte saken lättare, har i alla fall sållat ner det till tre alternativ. Samtliga nedan är gjorda i sanitetsakryl som tydligen är det mest ”aktuella” materialet nu. Badkaret känns rejält och stabilt som vilket badkar som helst, men är lättare och därmed mycket smidigare när man ska få upp det på övervåningen.

Klassiskt med snygga mattsvarta tassar?

 

Eller, stilrent men ändå känsla av en gammal badbalja? Finns även att få med svart utsida…

 

Eller designermodellen som liknar en salladsskål och har skönt ryggstöd oavsett vilket håll man sitter åt?

 

 

Fast helst av allt detta, mattsvart och skitcoolt! Men helt utanför vår budget så det får bli något av de tre ovanför…

5 kommentarer till

  1. Ohlalala 1;an för ett en person som badar mer sällan och 3:an om du är mer en varje-dag badare. Och då tänker jag inte på vattenmängd som förbrukas .. utan mer njutning… komfort. Alla tre är estetiskt tilltalande…. svårt val..

  2. Hej! Va kul att läsa om ert bygge! Vi bygger en Tranan Special från Fiskarheden som liknar ert en del. Bygger ni själva eller har ni köpt åtaganden?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *