«

»

Beställa två eller tre?

Min nya kärlek är definitivt dessa übersnygga sittpuffar. Frågan är bara om jag ska beställa grå eller lila och om jag ska ha två eller tre stycken? Tänker mig att de dels kan bli perfekta i vårt dressingroom alternativt ställa dem vid kortsidan av sängen… Sovrummet är ju tänkt att vara helsvart, så frågan är om jag skall blanda in lite lila, eller om de blir bättre med grå.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=447

2 kommentarer

 1. Nathalie säger:

  Hej undrar vart du hittat de där grymt underbart snygga sittpuffarna!! :)

  1. tranu säger:

   Hej! De är faktiskt köpta på Ellos.se.

   Hälsn/Elin

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>