«

»

Granit

Surfade förbi på Granits webb och hittade en hel del grejer jag gillade. Ska till Sthlm nästa helg för att träffa Hanna och Karin som jag pluggade med i Beijing, Kina under hösten 2008. Blir garanterat lite shopping då och frågan är om man ska kika in där då.

Hittade bland annat dessa mysiga julkulor så inte är så ”tuttinuttiga” som många andra. Mattsvart = like!

Dessa burkar är också lite av en favorit. Frågan är bara om man ska orka/hur lämpligt det är släpa runt på de under en shoppingdag. Synd att de inte har en webbshop så att man kan klicka hem lite grejer…

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=459

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>