Tyg till stolar = hjälp!

Hittade en av världens snyggaste stol för några dagar sen. Tyvärr var det bara en bild på nätet, vet inte vart den kommer ifrån…

Har ju åtta barockstolar som jag skall målas blank svarta och ha till vårt matsalsbord. Jag har dock inte hittat något bra tyg att klä om de med. Jag har kollat lite på www.bemz.se och även beställt tygprover därifrån som jag fick häromdagen. Dock är jag inte riktigt hundra på de, hade gärna haft något lite mer annorlunda. Typ ett tyg med en blandning av hårdrock, barock, goth, lyx.

Här är de tyger jag beställde hem prover på från Bemz. Rent spontant så lutar det åt det i mitten, även om jag gärna hade haft något med lite galenskap och färg i.

Har ni något tips? Maila eller kommentera gärna om ni har tips på någon webshop, svensk eller utländsk spelar ingen roll.

6 kommentarer till

  1. Kanske borde kolla om du hittar nåt ställe som printar på tyg? Då kan du ju bara välja motivet, få det printat ch klä stolarna =) Där kan man snacka om få lite preis som man vill =)

  2. Den fåtöljen är gjord av en graffiti målare som ”ritar” i läder med brännpenna, sån som man hade i träslöjden och brände in mönster på träprylar man gjorde..

    Scott Campbell heter han och Mama Tried hette studion som han sålde ifrån men siten är nerstängd och grejerna var skit dyra.. hehe.. men riktigt tunga grejer.
    http://decojournal.com/200810/tattooed-chair-by-mama-tried/

    Vart fick du tag på lila pallarna?? dom var ritkigt j-a tunga faktiskt.. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *