En bibel

Ett av mina större intressen eller nöjen kanske man ska säga är matlagning. Hur ologiskt det än låter så följer jag aldrig recept, men jag gillar kokböcker. Jag gillar att hitta inspiration i dem och har en vision om att ha en väldigt hög men smal hylla i det framtida köket där böckerna får samlas.

Den egentligen anledning till att jag aldrig lagar mat efter recept är förmodligen pga att jag aldrig hittar deciliter/msk/tsk-mått samt att jag kanske har problem att följa instruktioner överlag i livet…

Hursomhelst så smet jag in på ett litet antikvariat igår på söndagseftermiddagen och hittade en riktig bibel. Det stora franska kokboken, snacka om tung titel och tung bok, 10 cm hög och väger närmare ett ton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *