Kloka snickare

Samtidigt som man bloggar om sitt eget bygget så läser eller snarare hamstrar man andra husbyggares erfarenheter. Vissa har okej entreprenörer medan vissa verkar ha riktigt otur, oavsett vilken husleverantör de har.

Vi har i alla fall hittills haft toppenkillar! Idag när jag kom upp till bygget innan jobbet så var de lite oroliga. De hade inte monterat in fönstren enligt ritningen, utan som ”de brukar göra”.

Och, detta var nog riktigt tur!

För enligt ritningen skulle vissa fönster sitta alldeles för högt och inte enhetligt… Förmodligen har det blivit något knas med ritningen pga att vi har valt att ha högre takhöjd. Men nu är fönstren satta i jämn överkant, snyggt och så som vi vill ha det. Så det är tur att man har snickare som tänker och tar initiativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *