Vi ligger före tidplanen = lyx!

 

Det är tänkt att vi ska flytta in vecka 8, alltså sista veckan i februari. Men, om vi har tur så kommer inflyttningen ske tidigare än planerat. Så nu håller vi verkligen alla tummar och tår!

Snickarna, VVS och elektrikern ligger redan flera veckor före i tidplanen så nu hänger det lite på om kakel och klinkers kan läggas in tidigare. En av anledningarna att det borde bli klart tidigare är ju att Fiskarhedenvillan har planerat 3 veckor i januari för att lägga golv, måla, tapetsera. Men detta kommer vi kunna börja med redan nästa vecka och göra parallellt med att snickarna göra klart utsidan av huset.

För badrummet nere så hänger det på om grunden är riktigt torr, den har legat nu i 11 veckor och vi har bett snickarna att tejpa golvet med plats så att vi ser om den är fuktig fortfarande. Sen för badrummet uppe hänger det på när vi får trappen upp till övervåningen eftersom de inte vill klättra och vingla på stegar med kakel, klinker, bruk m.m.

Sen handlar det om hur de andra entreprenörerna kan tajma in sina jobb på huset om det hela blir aktuellt tidigare än planerat. Men känns toppen att möjligheten finns.

Så allt som är planerat till efter jul (markerat med en pil) ska vi försöka få gjort några/någon vecka tidigare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *