«

»

Spackel och staket till hästhagar

Igår (lördag) höll vi hela dagen på att sätta järnstolp för att sen i veckan kunna bygga staket längs allén upp till huset. Vi hade även hjälp av min (Elin) kusin Bettans sambo Istvan och hennes son Emil. Så de kapade järnrören i rätt längd medan jag och Christoffer satte ner dem i marken.

Sen på kvällen igår hann vi klart med första omgången spackel i hela huset.

20111120-164129.jpg

Nu är det bara slipning och mer spackel kvar innan tapeter och färg ska på.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=556

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>