«

»

Ingen lugn helg

Idag var man rätt mör i kroppen och tyvärr var det tråkigt duggregn och en temperatur runt nollan som drog ner dagens motivation. Jag och Ulrika har i alla fall slipat lite spackel idag medan Christoffer och Istvan har fortsatt på staketet med svetsen i högsta hugg.

Såhär såg det ut innan vi började bygga i hästhagen.

20111120-165343.jpg

Och såhär såg det ut för någon vecka sen. Har inte hänt så mycket på utsidan (läs: jag har glömt att ta en nyare bild) men till veckan får vi nog panel på huset.

20111120-165549.jpg

Kram på er!

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=557

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>