«

»

Det kliar i inredningsnerven

Skrev om några underbara sittpuffar för någon vecka sen. Hade tänkt beställa dem redan då men kunde helt enkelt inte bestämma mig för vilken färg. Den grå passar bra eftersom vi har mest svart sen tidigare, den lila var så otroligt fin lila nyans och så fanns det även en gräddvit men den var väl kanske inte ens ett alternativ från början….

Så igår var jag ju tvungen att kika in på webshopen igen, MMSade några bilder till Christoffer och min soulsister Ulrika. Christoffer tyckte röd eftersom det alternativet inte fanns. Jag och Ulrika bollade lite fram och tillbaka med olika argument och slutsatsen blev att komplettera svart med mörkgrått blir nog lite tråkigt. Samt den lila borde passa super till mina gamla vintage tapeter som jag tänkte ha i vårt sovrum…

 

 

Är de inte snygga??

Så nu har jag beställt tre stycken lila. Christoffer undrade givetvis varför jag skulle ha ”så många” men tänkte ställa två vi kortsidan av sängen och en eventuellt inne i klädkammaren ovanpå mitt tvättnedkast. Sen var de faktiskt inte speciellt dyra heller, 599:-/st.

Hoppas bara de är lika snygga i verkligheten som på bild…

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=589

3 kommentarer

 1. Cim säger:

  Vilken site hitta du pallarna på?

 2. Paula säger:

  Hej!
  Jag bara älskar sittpuffarna! Var hittar man dom?? Har letat överallt..
  Mvh Paula

  1. tranu säger:

   Ja visst är de fina! Jag har ännu inte fått dem men jag hoppas att de är lika snygga i verkligheten som de är på bild.

   Nu till det ytterst konstiga, lite smått roliga och nästan pinsamma. De kommer från Ellos… Kan knappt tro det själv men det är sant :)

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>