10veckor sedan byggstart

Imorgon är det tio veckor sedan materialet till huset levererades. Vi har haft den otroliga turen att få endast någon ynka milimeter regn på bygget innan huset var tätt. Efter det har det kommit några få regndagar men det skulle lika gärna kunna regnat varje dag. Det har varit min största rädsla med bygget eftersom vi ville komma igång mycket tidigare under sommaren.

Nu har de visserligen vissna men för någon vecka sen så var mina panséer som jag planterade i våras (!!!) och som Christoffer tagit hand om in sommras såhär fina.

Det spöregnar ute nu och jag är så nöjd att vi hann med att röja bort allt skräp igår! Gipsspill, isolering, plast, spillvirke ja allt är bortkört. Gick till med runt huset x-anral varv och plockade en 10l hink med skruv, spik, häftstift m.m. Precis lagomt till att Stormen Berit dragit in över Sverige och ikväll är det en liten risk att regnet går över i snö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *