Gillar känslan…

Tyvärr är detta lite snabbtagna bilder i en butik, men med tanke på att det flesta priser var ungefär 4ggr så dyrt som man förväntat sig de skulle vara i en rätt så posh affär så får jag nog vara glad att jag fick lite bilder med mig därifrån…

Sprialtrappan som ni ser är ingen trappa utan världen coolaste lampfot.

Visst är den snygg?!

Mamma hittade ett liknande bokstöd i gjutjärn i en annan butik fast med passade nog hästhuvuden. Verkar vara väldigt mycket djur inspirerad inredning nu. En annan affär som vi var in i hade otroligt nog ett uppstoppat hästhuvud (fast antikt och inte nytt såklart) för 2000€

Dessa emaljerade keramikplattor var helt underbara, skulle gärna ha köpt med mig hela väggen hem.

Och självklart hittade jag massor är både bords- och taklampor som var gav känslan av lite industri.

Väldigt mycket järn och metall överlag i butikerna vilket jag älskar! Nu är det bara att hoppas på att det kommer lite mer av det här hemma också. Fast jag har ju världen duktigaste svetsare till sambo om han bara vill och vågar! Är övertygad om att han skulle lätt kunna börja sälja grejer om han bara ville. I somras gjorde han bland annat en bord för mina tomatplantor med ben av armering och sen även en pyramidliknande ställning till mina murgrönor att klättra på också i grov armering. Armering är en riktig favorit hos mig, del för att de inte är för blanka och sen blir det ganska fort lite ytrost som ”ruffar till” det.

Har en idé att göra en ljuskrona som är lite inspirerad av spiraltrappen/lampfoten på översta bilderna. Tänkte att om man hänger en ganska grov armeringsstång från taket och sen gör armar som sticker ut runt om och går nedåt med hållare för värmeljus… Förstår ni?? Tror jag skall tjata lite så kan förhoppningsvis Christoffer kan fixa en till mig :)

//E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *