«

»

Vinter och snö

Nu har vintern kommit på allvar och det är ca 7cm snö pch några minus. I lördags var vi ute hela dagen från 9-15.30 utan break och fixade med staketet. Det var lite kyligt men dubbla långkallingar och så fick man värma händerna på järnrören där Christoffer nyss svetsat.

20111211-215310.jpg

Så nu är hagen ”tät” och har i alla fall den översta ribban. Så nu kan fölstona inte ta sig någonstans om de skulle gå igenom den tillfälliga sträckan med eltråd. Skönt! Vore inte roligt att ha tre ”mammor” med varsin dyrgrip i magen på rymmen när det är halkigt och isigt på byvägen.

20111211-215405.jpg

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=665

1 kommentar

  1. Mamma säger:

    Det blir sååååå fint!!! Bra ni är rädd om märrarna!!! Kram

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>