«

»

Garderobsleverans

Imorgon (måndag) kommer de sista garderoberna från Ballingslöv. Vet knappt vart vi ska få plats med dem med tanke på allt annat som står i huset nu och väntar på att tapetseringen skall vara klart innan det ska monteras. Blir allt flytta runt allt eftersom vi fixar och grejar.

Är riktigt sugen att tapetsera eller måla dem. Kommer om inte annat se knäppt ut med nya kritvita garderober mot allt annat som kommer från auktioner och loppisar. Har en idé att tapetsera dem i en skitsnygg svart tapet eller helt enkelt måla dem med svart tavelfärg…

20111211-220449.jpg
Denna tapet blir det på väggarna i hallen där garderoberna ska stå.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=667

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>