Helt lycklig!

Igår var vi på något helt fantastiskt, Eldkvarns jubileumskonsert med anledning av att de firade 40år.

Från början hade jag vissa funderingar om vi verkligen skulle åka ner. Har varit mycket senaste tiden och har kännt mig trött och sliten. Men shit vad glad jag är att vi åkte! Jag var överlägset yngst i publiken, resten var födda på 50- och 60-talet men vad spelade det för roll.

Har sett Eldkvarn när de lirat på Peace and Love och har någon skiva sen jag gick på högstadiet, men räknar mig inte som något inbitet och påläst fan.

Rykten om gästartister florerande innan konserten. Killen bredvid mig (som verkade sett dem 1000ggr tidigare) var i extas och hoppades att de i alla fall skulle spela 1,5timmar.

Kl 19.25, fem minuter kvar innan utsatt tid och det nästan sprakade i publiken av all samlad energi och förväntan.
Kl 19.33, kom de upp på scen och tre sekunder senare exploderade Cirkus! En explosion som varade i 2 timmar och 40minuter! En explosion som gästades av Moneybrother, Pernilla Andersson, Winnerbäck, Mauro Scoco, Håkan Hellström, Maria Andersson (Sahara hotnights), Dregen med flera.

20111219-222050.jpg

Log hela vägen hem igår i bilen och drömt mig tillbaka idag. Cirkus är ju ingen stor arena för en konsert som endast genomförs en gång och det var slutsålt redan i juli. Men det spelar ingen roll att det var runt 2000pers där (eller vad det nu ryms), stämningen var lätt jämnförbar med och slår nästan den publik med 44 000pers på Jay-Z när han lirade på Peace and Love 2010.

20111219-222622.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *