En typisk söndag…

Idag har det varit en typisk söndag i den allra mest positiva bemärkelsen. Har spenderat största delen av dagen på Budhuset som hade auktion idag. Var visserligen ingen lysande kvalitetsauktion idag, men det fanns lite saker som jag var sugen på.

Bland annat så sålde de en soffa som var i lite rokoko-stil fast med ett enfärgat rött tyg och svartmålat trä. Den gick för 4-500kr, men det är inte så lätt när man inte har ett hus att förvara den i ännu. Mina andra ”auktionsfynd” förvarar ajg i garaget, men då är de i trä, sten eller metall. Att ställa en soffa i ett garage känns som att det skulle riskera att få en hel del fläckar på sig innan den hann in i huset.

Men hur som helst, idag blev det två byråer som jag från början inte alls hade tänkt att jag skulle köpa. En rokoko med marmor skiva och en i gustaviansk-stil,  självklart är jag lite sugen på att måla dem svarta….  Fast det är väl en synd att måla över de arbete som ligger i arbetet med intarsia (stavas det så?) /träiläggningarna.

Sen blev det även två lampetter och mer kitsch får ni leta efter! Lite impulsköp kanske men men….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *