«

»

Vintertur

Inte blivit gjort så mycket på huset idag, kan man skylla på att det är trettondagsafton?!

Tog en tur med Saragazzo de Dion idag på förmiddagen. Tyvärr är det fortfarande lite hårt i backen men iaf något bättre nu när det kommit lite snö.

20120105-142100.jpg

Idag ska ”borrgubbarna” komma och förbereda allt inför borrningen av bergvärmen. De brukar ju göra allt samma dag men de ringde imorse och undrade om de kunde rigga upp allt och låta det stå så över helgen för att dra igång borrningen direkt på måndagmorgon och för vår del spelar det ju ingen roll.

Permalänk till denna artikel: http://tranu.se/?p=761

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>