Tapeter

Lagomt till ledigheten var över så har jag blivit förkyld, har visserligen haft ont i halsen länge men nu valde dt att bryta ut. Precis när det passar som sämst! Igår kväll satt jag dock framför datorn bestämde tapeter till entrén, kök och vardagsrum.

I köket blir det en betongliknande tapet från en kollektionen Murano.

 

I entrén blir det den svartvitrandiga som jag tror jag visat er tidigare, gjorde ett snabbt kollage på hur jag tänkt entrén på ett ungefär.

 

I vardagsrummet blir det sen en vit medaljongtapet som leker med matt och blankt.

6 kommentarer till

  1. Den vita med medaljonger hade jag i mitt förra hus, ÄLSKADE den!

    Och förresten! Det verkar bli ursnyggt i ert nya hem!!:-))

  2. Hej! Kan ni hjälpa mig med varifrån den vita medaljongtapeten kommer. Skulle gärna vilja ha en sån. Finns den fortfarande? Alla upplysningar är av intresse.

  3. Åååh, jag har letat efter en sådan medaljongtapet som en tok!!! Ska renovera sovrummet och den där var precis vad jag letade efter, jättefin! Skulle vara evigt tacksam om jag kunde få veta vad tapeten heter! Tack på förhand :)

  4. Hejsan. Är det möjligtvis så att någon har en bit kvar av denna tapeten? Den finns inte att köpa längre verkar det som och vi måste tapetsera om helt om vi inte hittar den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *