I brist på annat

Måndag, kl 16.30

Dagen har mest innefattat plugg och många koppar hett té för att få upp värmen. Men tänkte i alla fall att det kanske är dags att ni får se en liten bild på vår utsikt från lägenheten. Trots regnet idag så är det faktiskt bättre sikt än vad det brukar vara. Men det kan inte  vara så lätt att vara stjärnforskare här i Wuhan i alla fall med all smogg…


Den röda pilen pekar på huset där mitt kontor är. Så som ni kanske förstå är det inte någon speciellt lång promenad.

Tog förresten en annan liten rolig bild igår i vår matvaruaffär, eller hemsk bild kanske man borde säga. Undra vad svenska hälsovårdsmyndigheten skulle säga om detta, eller kanske vore ett fall för djurskyddsombudet.

Grodlår någon? Jag kan säkert knöla ner några i resväskan på vägen hem…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *